Over ons

We zijn trots om te zeggen dat wij de enige echte Skateboardshop van Friesland zijn. Skateshop Er-rol is een jong en dynamisch bedrijf dat zicht richt op de hedendaagse skate industrie en bijbehorende fashion. In november 2008 is de winkel van start gegaan in Leeuwarden, met als doel een skateboetiek neer te zetten die uniek is voor Friesland met merken die je niet bij de ‘normale’ mode/sneaker winkel kan kopen. Dit is gelukt! De eigenaar genaamd Errol is een skateboarder in hart en ziel en heeft met zijn passie voor het skateboarden deze winkel tot een groot succes gemaakt.

Ondertussen is de winkel enorm gegroeid en hebben we besloten onze service ook online aan te bieden. We streven ernaar om constant vernieuwend te blijven met onze collectie en in te spelen op de laatste ontwikkelingen betreft skateboarden, longboarden en mode. We hebben een groot assortiment met merken als Nike SB, Vans, Supra, Obey, Adidas, DC, Volcom, Etnies etc. Kijk regelmatig naar onze online collectie die wekelijks wordt bijgewerkt met nieuwe producten.

Natuurlijk vinden we het leuk als je in de winkel langskomt. Ons team bestaat uit alleen skateboarders en staat klaar om je te adviseren en te helpen met al je vragen.

Tot snel,

Het Er-rol team

Voorstreek 49

8911JJ Leeuwarden

058 - 2166914

 

Opening tijden:

Maandag:    13:00 - 18:00

Dinsdag:       11:00 - 18:00

Woensdag:  11:00 - 18:00

Donderdag: 11:00 - 21:00

Vrijdag:         11:00 - 18:00

Zaterdag:      11:00 - 17:00

 

Sponsoring & evenementen
Skateshop Er-rol is gespecialiseerd in alles wat met skateboarden / longboarden te maken heeft. Om lokaal talent te supporten, sponsoren wij lokale skateboarders die veelbelovend en talentvol zijn. Check onze team pagina om onze shop riders te bekijken. 

Naast het sponsoren van lokaal talent, sponsoren of organiseren wij ook skateboard evenementen in Friesland. We doen ons best om de skate scene in Friesland levend en groot te houden.